15 maart 2020

In verband met het Coronavirus neemt Praktijk Element de volgende maatregelen;

Zoals bekend heeft het coronavirus (officieel COVID-19) eind februari ook Nederland bereikt. Geen reden tot paniek, maar wel zaak om een aantal maatregelen te nemen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Om die reden is er vandaag besloten voorlopig geen mensen meer op de praktijk te ontvangen. Afspraken worden per direct via (beeld) bellen gedaan.

Uw afspraak zal op hetzelfde tijdstip plaatsvinden. Ik ga alles in orde maken om alle gesprekken op een veilige manier via beeldbellen te kunnen laten plaatsvinden, dit verloopt via Ksyos, de digitale instelling van 1nP.

Voor het beeldbellen is het van belang dat u plaatsneemt in een rustige ruimte waar u niet zal worden gestoord. Zorgt u voor een computer met camera en microfoon en een goede internetverbinding. Test vooraf uw verbinding en of alles goed werkt.

Indien dit voor u niet mogelijk is, zal de afspraak telefonisch plaatsvinden. U krijgt voor aanvang van de afspraak een mail met daarin een link voor het beeldbellen.

U dient gedurende uw afspraak telefonisch bereikbaar te zijn.