Praktijk-Element-Elke-Aarnink
Praktijk-Element-Elke-Aarnink

Over Elke

Mijn naam is Elke Aarnink. Als psycholoog luister ik goed naar wat u beweegt. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig en positief ingesteld. Aandacht voor u staat centraal. Echte aandacht voor u, want iedereen is weer anders en uniek. Ik zal op een onbevooroordeelde wijze naar u luisteren, zodat ik u hoor, respecteer en begrijp.

Ik combineer mijn werkzaamheden met mijn werk als forensisch rapporteur, waarbij ik onderzoek doe naar mensen die met Justitie in aanraking zijn gekomen. Dit werkveld zorgt ervoor dat ik onbevangen en neutraal naar mensen blijf kijken en me blijf afvragen wat de beweegredenen van mensen zijn achter bepaald gedrag. Tevens combineer ik mijn werkzaamheden als ZZP’er bij een grootschalige GGZ organisatie (SGGZ), waardoor mijn vakkennis actueel blijft.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat u zich vrij voelt om gedachtes en gevoelens met mij te delen. EMDR, een vorm van traumabehandeling, past bij mijn manier van werken. Samen op zoek gaan naar ervaringen uit het verleden die angst en pijn oproepen en deze aanpakken, om zo uw klachten te doen verminderen.

Ik ben blij dat ik de kans heb om dit werk te kunnen doen en dat ik met mijn behandelingen u kan ondersteunen, begeleiden en helpen. Het is, na 6 jaar, nog steeds een bewuste keuze om binnen mijn eigen praktijk op een persoonlijke en kleinschalige wijze te behandelen.

In het gezondheidscentrum Binnenstad (zie www.gezondheidscentrumbinnenstad.nl) ben ik een aantal dagen werkzaam. Doordat ik in het gezondheidscentrum werk is de zorg laagdrempelig, kleinschalig, persoonlijk en zijn er korte lijnen met andere hulpverleners. Ik vind dit een erg fijne manier van (samen)werken en cliënten ervaren deze wijze van zorg vaak ook als prettig.

Opleidingen