Opleidingen

Juni 2018:

basiscursus schematherapie

Okt 2016:

opleiding Emotionally Focused Therapy (EFT)

Juli 2015:
Vervolgopleiding ‘EMDR voor psychotrauma’

Okt. 2012:
Basisopleiding ’EMDR voor psychotrauma’

Okt. 2012- 2013:
Opleiding Rapporteur Pro Justitia, ingeschreven als gerechtelijk deskundige in het Nederlands Register Gerechtelijke Deskundigen (NRGD)

Jan. 2010- Dec. 2011:
Postdoctorale beroepsopleiding tot GZ-psycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen  

Sept. 2001- Juli 2006:
Studie Psychologie aan de Universiteit van Tilburg

 

Over Elke

klein-10p

Mijn naam is Elke Aarnink. Als psycholoog luister ik goed naar wat u beweegt. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig en positief ingesteld. Aandacht voor u staat centraal. Echte aandacht voor u, want iedereen is weer anders en uniek. Ik zal op een onbevooroordeelde wijze naar u luisteren, zodat ik u hoor, respecteer en begrijp. Ik combineer mijn werkzaamheden met mijn werk als forensisch rapporteur, waarbij ik onderzoek doe naar mensen die met Justitie in aanraking zijn gekomen. Dit werkveld zorgt ervoor dat ik onbevangen en neutraal naar mensen blijf kijken en me blijf afvragen wat de beweegredenen van mensen zijn achter bepaald gedrag. Mijn doel is ervoor te zorgen dat u zich vrij voelt om gedachtes en gevoelens met mij te delen. EMDR, een vorm van traumabehandeling, past bij mijn manier van werken. Samen op zoek gaan naar ervaringen uit het verleden die angst en pijn oproepen en deze aanpakken, om zo uw klachten te doen verminderen.

Ik ben blij dat ik de kans heb om dit werk te kunnen doen en dat ik met mijn behandelingen u kan ondersteunen, begeleiden en helpen. Na 9 jaar behandelervaring, ook binnen een grootschalige GGZ organisatie, maak ik nu de bewuste keuze om binnen mijn eigen praktijk op een persoonlijke en kleinschalige wijze te behandelen.

In het gezondheidscentrum Binnenstad (zie www.gezondheidscentrumbinnenstad.nl) ben ik een aantal dagen werkzaam. Doordat ik in het gezondheidscentrum werk is de zorg laagdrempelig, kleinschalig, persoonlijk en zijn er korte lijnen met andere hulpverleners. Ik vind dit een erg fijne manier van (samen)werken en cliënten ervaren deze wijze van zorg vaak ook als prettig.

 

Adres

v.Asch van Wijckskade 28
3512 VS Utrecht

            info@praktijkelement.nl
www.praktijkelement.nl

KVK nummer: 55823106

AGB-code hulpverlener: 94009166
BIG registratienumer: 79915351725

Telefoon:

M 06 55 62 67 44